Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόεδρος Ταξί Σπάρτης προς Θ. Λυμπερόπουλο : Σταματήστε να μας «κλέβετε» και να μας αγνοείτε !!!


Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος Ιδιοκτητών Ταξί Σπάρτης, Σωτήρης Ροϊνός, για τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Η αφορμή ήταν η «υποκλοπή» βίντεο από την σελίδα του Σωματείου της Σπάρτης και την ανάρτηση του στη σελίδα της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α., αλλά και την τακτική του Θ. Λυμπερόπουλου να αγνοεί τις επίσημες ιστοσελίδες και ιστολόγια Σωματείων, μελών της ομοσπονδίας, αφού στην σελίδα της Ομοσπονδίας απλά δεν υπάρχουν.

Σας παραθέτω την ανάρτηση του Προέδρου της Σπάρτης αυτούσια όπως την δημοσίευσε στο facebook :

Παιδιά το ότι η πλειοψηφία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας διάκειται αρνητικά, ίσως και εχθρικά για το διαδίκτυο είναι γνωστό. 
Ότι παρ’ όλες τις αιτήσεις μας το blog του Σωματείου μας, αλλά και των άλλων Σωματείων που διαθέτουν παρουσία στο διαδίκτυο, δεν αξιώνονται να τα βάλουν ως συνδέσμους στην ιστοσελίδα, που κατά τα άλλα θέλει να λέγεται ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί. 
Δεν πειράζει. Δεν τους έχουμε ανάγκη. Χαιρόμαστε όμως που το ιστολόγιο του Σωματείου μας είναι στην επιφάνεια εργασίας των υπολογιστών του ΣΑΤΑ και της Ομοσπονδίας. 
Μάλιστα το έχουν και ως αρχική τους σελίδα, όπου με το άνοιγμα των υπολογιστών τους μπαίνουν αυτόματα εκεί όπου ενημερώνονται και αυτοί. 
Επίσης χαιρόμαστε και τους δίνουμε και την άδεια να συνεχίζουν να «υποκλέπτουν» τα βίντεο που αναρτούμε, σαν και αυτό που φιγουράρει στην πρώτη (αρχική) σελίδα της Ομοσπονδίας εδώ και εβδομάδες. 
Το πήραν από το blog μας. Αν δεν το έχετε παρατηρήσει μπείτε http://www.poeiata.gr/
Κώστα Αρίωνα σε θερμοπαρακαλώ!! 
Γράψε ένα sms στο κινητό σου, αποθήκευσέ το και κάθε πρωί όταν ξυπνάς να το στέλνεις στο Λυμπερόπουλο: Το sms σου προτείνω να γράφει. "Πρόεδρέ μου ξέρεις πόσο σε αγαπώ και πόσο σε στηρίζω αλλά σαν άνθρωπος του διαδικτύου που είμαι σου καταθέτω την άποψή μου ότι οι επίσημες ιστοσελίδες της ΠΟΕΙΑΤΑ και του ΣΑΤΑ είναι (επιεικώς) για κλάματα γιατί σαν αθυρόστομος που γίνομαι μερικές φορές θα πω τίποτε χειρότερο. 
Οι άνθρωποι που τις διαχειρίζονται θέλουν πολλές κλωτσιές.
Εκθέτουν τον κλάδο. Α και κάτι άλλο πρόεδρέ μου. 
Αφού υπάρχουν στο διαδίκτυο επίσημες ιστοσελίδες και ιστολόγια Σωματείων, μελών της ομοσπονδίας, που είναι πολύ πιο μπροστά από αυτά που έχεις, γιατί αρνείσαι πεισματικά και χωρίς καμία εξήγηση να τους βάλεις ως συνδέσμους στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας;
Γιατί συνεχίζεις και δίνεις δικαίωμα σε αυτούς που σε κατηγορούν για Αθηνοκεντρική Ομοσπονδία όταν εδώ και δυο χρόνια ξεφεύγεις, σφυρίζεις αδιάφορα και διατηρείς μόνο εκεί το ΣΑΤΑ; 
Δική σου είναι η ιστοσελίδα ή ολόκληρου του Κλάδου; 
Τέλος προέδρέ μου πες μου και τούτο: Γιατί «υποκλέπτεις» τα βίντεο της πιο μισητής για σένα σελίδας στο διαδίκτυο;
Μάλλον για να «κλέβεις» μόνο εσύ και όχι οι άλλοι. Κουλάρισε πρόεδρε μου!
O πόλεμος Σπάρτης και Αθήνας έχει τελειώσει προ πολλών αιώνων.

ΠΗΓΗ : taxitzhs.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ»

                    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ» Λυκούργου 61 ΣΠΑΡΤΗ Τηλ/ Fax : 27310 83608 Website: http://spartitaxi.blogspot.com/ Ε - mail : taxi . sparti @ gmail . com Κιν. 6937-134229/ 6974-314388                                                     Σπάρτη 2 2 Φεβρουαρίου 201 2                               Αρ. Πρωτ.: 08 Προς προς τον Υπουργό Εργασίας  & Κοινωνικής Ασφάλισης   κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη Κοινοποίηση: ·         Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη ·         Οργανισμό Ασφαλίσεων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Α.Ε.) ·         Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) ·         Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας ·         Περιφερειακά Συμβούλια και Σωματεί

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει. Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΙΩΝ Ν ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Ταξί και Αγοραίων Ν. Κορινθίας ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου ΠΡΟΕΔΡΟΣ           ΚΟΡΔΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΔ. ΓΡΑΜ.            ΞΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ                 ΚΩΤΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΗ                     ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ