Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ

πηγή kalimera-arkadia.gr
posted 18/10/2012 8:29

«Περιμένουμε τη συνεννόηση όλων των ομοσπονδιών και των συνεταιριστικών ενώσεων των ταξί προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή θεσμική κατοχύρωση των αποφάσεών μας»
τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη σύσκεψή του την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξί και Αγοραίων, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, τις ομοσπονδίες και τους συνεταιρισμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσία των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου και Απόστολου Παπαφωτίου.
Τα προβλήματα των οδηγών ταξί άκουσε ο ΠεριφερειάρχηςΟ Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα το θέμα αυτό θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και ζήτησε τις επικαιροποιημένες προτάσεις των σωματείων γιατί «όσο πιο ισχυρή είναι η ομοφωνία, τόσο πιο ισχυρές είναι οι αποφάσεις μας και ακολούθως οι καθαροί και καθολικοί κανόνες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ο κ. Τατούλης ανέφερε επίσης ότι επιθυμία της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η λειτουργία σταθερών κανόνων και η εφαρμογή σταθερής πολιτικής για τα επόμενα χρόνια και εξήγησε ότι το θέμα, μετά την αναβολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα επανέλθει άμεσα και στο χρονικό αυτό σημείο που οι συνθήκες είναι σαφώς πιο ώριμες.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Πρόεδρος κ. Λυμπερόπουλος, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την παρέμβασή του σε μια κρίσιμη στιγμή αναφορικά με την εφαρμογή του νόμου, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η καλύτερη δυνατή συνεννόηση σε εθνικό επίπεδο. Πέραν τούτου, ο κ. Λυμπερόπουλος και ο Πρόεδρος του περιφερειακού οργάνου των ταξί στην Πελοπόννησο κ. Κορδώσης Ιωάννης  εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «γιατί βρίσκεται κοντά στα τοπικά προβλήματα και τα γνωρίζει πολύ καλά» και ζήτησε την προώθηση των συνενώσεων όπως έχουν προταθεί.
Αναφορικά με τη μεταφορά των μαθητών ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης ανέφερε ότι η Περιφέρεια ζήτησε τη μεταφορά της αρμοδιότητας προκειμένου να μπουν σταθεροί κανόνες σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
«Σε κάθε κρίσιμο θέμα που απασχολεί την κοινωνία επαναλαμβάνουμε τη σταθερή μας πολιτική άποψη, για τη μεταφορά της αρμοδιότητας και της ευθύνης γιατί μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα με τις δομές μας» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης.   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ»

                    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ» Λυκούργου 61 ΣΠΑΡΤΗ Τηλ/ Fax : 27310 83608 Website: http://spartitaxi.blogspot.com/ Ε - mail : taxi . sparti @ gmail . com Κιν. 6937-134229/ 6974-314388                                                     Σπάρτη 2 2 Φεβρουαρίου 201 2                               Αρ. Πρωτ.: 08 Προς προς τον Υπουργό Εργασίας  & Κοινωνικής Ασφάλισης   κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη Κοινοποίηση: ·         Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη ·         Οργανισμό Ασφαλίσεων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Α.Ε.) ·         Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) ·         Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας ·         Περιφερειακά Συμβούλια και Σωματεί

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει. Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας  ΕΔΩ Please visit our new site HERE http://www.radiotaxi-korinthou.gr/el/radiotaxi-taxi-korinthos-korinthou