Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TAXI 18300

Το RADIO TAXI KOSMOS 18300 φθάνει σε κάθε γωνία της χώρας. Όπου και αν βρεθείτε, σε κάποια από αυτές τις πόλεις, απλώς καλείτε με όποιον τρόπο επιλέξετε, στο 18300 και άμεσα ένα ταξί θα είναι όπου ζητήσετε! Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα. Με click στο όνομα της κάθε πόλης, μεταφέρεστε στο website της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

Στέγαστρο στην πιάτσα Καλαμια

Το νεο  στέγαστρο στην πιάτσα Καλάμια στην Κορινθο είναι επιτέλους έτοιμο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όποιον εβαλε ενα μικρο λιθαρακι για να πραγματοποιηθεί καθως και τον Δήμο Κορίνθου. Ελπίζουμε η συνεργασία με τον Δήμο Κορίνθου να συνεχιστεί, ανεξάρτητα από το αποτελέσματά των εκλογών και η νεα Αρχή που θα εκλεγεί να πραγματοποιήσει και αλλα τέτοια έργα που ομορφαίνουν την πόλη και αναβαθμίζουν τον χώρο εργασίας μας.