Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα 48ωρη απεργία την Τετάρτη 28/09 και την Πέμπτη 29/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 26/09/2011
Σε συνέχεια του Δελτίου της 21/09/2011 σας γνωστοποιούμε ότι το προεδρείο σε συνεδρίαση του την Κυριακή 25/09/2011 στο Αγρίνιο και σε συνεννόηση με τους άλλους ομοιοεπαγγελματικούς κλάδους οριστικοποίησε την 48ωρη απεργία για την Τετάρτη 28/09 και Πέμπτη 29/09.
Μέχρι σήμερα το Υπουργείο δεν έχει προσδιορίσει τον χρόνο της συνάντησης όπως άφησε να εννοηθεί στην συνάντηση με την Γ.Ε.Σ.Ε.Β.Ε.
Τα μέτρα που συνεχώς παίρνει η κυβέρνηση πλήττουν τους μη έχοντες που δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο στην χώρα μας πολλαπλασιάζονται.
Αυτή η κατάσταση έχει σημαντικές επιπτώσεις και στον κλάδο μας.
Αυτό μας οδηγεί σε κοινούς αγώνες απέναντι σ’ αυτή την πολιτική.
Οι εκδηλώσεις που θα οργανωθούν σε κάθε περιοχή πρέπει να μη δημιουργούν πρόβλημα στους πολίτες. Κοινός στόχος είναι η εφαρμοσμένη πολιτική και τα μέρη όπου αυτή εφαρμόζεται.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Λυμπερόπουλος Θ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE