Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤ/ΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

                               ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
                                                            "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ"
                                                                      
                                

Α.Π:63                                                                                                            Αμαλιάδα 11/11/2011

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Οι ευχές μας για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, τούτες τις κρίσιμες για την Πατρίδα μας ώρες, συνοδεύουν την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε η νέα Κυβέρνηση υπό την καθοδήγηση του νέου Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου.

Καθιστάμεθα ταυτοχρόνως έμπλεοι της πεποιθήσεως, ότι η επιδιωκόμενη   ανάκαμψη δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί χωρίς την ανύψωση του ηθικού και της ψυχολογίας της χειμαζόμενης κοινωνίας και συνακολούθως, την  επιβαλλόμενη ανάταξη της αγοράς που υπολειτουργεί, ευρισκόμενη σε παρατεταμένη ύφεση.
Ενδεχόμενη λήψη νέων ανάλγητων μέτρων προσαρμοσμένων αποκλειστικώς στην λογική όσων αποφασίστηκαν στο συμβούλιο κορυφής της Ε.Ε. (26 & 27/10ου), πρόκειται να επιτύχουν τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και να επιταχύνουν απροσδιόριστης έκτασης Λαϊκή αντίδραση.

 Έντεκα του Νοέμβρη του έτους 2011.

Η ημερομηνία αυτή θα μείνει για πάντα, ανεξίτηλα χαραγμένη, στη μνήμη και τη συνείδηση όλων των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ.

Θα μας θυμίζει:

Την αποκατάσταση της ομαλότητας στο Υπουργείο Μεταφορών.
 Την αποκαθήλωση  της αδιαλλαξίας, των άκαμπτων νεοφιλελεύθερων απόψεων και της απροκάλυπτης απόπειρας βίαιης ανακατανομής εισοδήματος υπέρ μεγαλοσυμφερόντων και σε βάρος βιοπαλαιστών που αγωνιωδώς μάχονται να σταθούν όρθιοι,  εν μέσω θυέλλης.

Την ήττα της εμπάθειας, της αλαζονείας, της τυραννικής αντίληψης, του ετσιθελισμού, της πολιτικής οίησης, του εκδικητικού μένους. Εν ολίγοις, του πολιτικού οπορτουνισμού.

Ο Πολιτικός υποβιβασμός του κ. Ραγκούση, δεν είναι τυχαίο γεγονός.
Οφείλεται στην υπερίσχυση των ΠΟΛΙΤΩΝ έναντι των συμφερόντων.
Αποδείχτηκε ευκρινώς, ότι μπροστά στις μαζικές λαϊκές αντιδράσεις, τα ό,ποια σχέδια  των μεγαλοσχημόνων και των πολιτικών εκφραστών τους, φαντάζουν έωλα, κάτισχνα, οικτρά.

Εμείς οι Έλληνες Αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ, αποδείξαμε ότι όταν οι κοινωνικοί αγώνες εδράζονται στην προάσπιση της αξιοπρέπειας, της τιμής και της υπόληψης, στο τέλος ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.

Απέναντί μας είχαμε όλο το προπαγανδιστικό οπλοστάσιο του συστήματος, που μας πολέμησε αλύπητα.
Κατακτήσαμε όμως την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και δικαιωθήκαμε ( προς το παρόν).

Η Ελληνική κοινωνία συμπαρατάχθηκε στον αγώνα μας. Σ’ αυτήν οφείλουμε την διάσωση των περιουσιών μας και δημοσίως την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι’ αυτό. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.
Όπως επίσης δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το γεγονός ότι επιζητώντας και προσβλέποντας στην αναβάθμιση του επαγγέλματός μας, οι παλινωδίες της κυβερνητικής πολιτικής, μας κατέστησαν έρμαια των δυνάμεων καταστολής στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και πειραματόζωα δοκιμής χημικών, δακρυγόνων, κροτίδων κρότου – λάμψης και λοιπών ηδύποτων.

Τρέφουμε την ελπίδα πως μελλοντικώς, ο προαναφερόμενος π. Υπουργός Μεταφορών, αναλογιζόμενος τα αποτεύγματά του, θα επισημάνει τα ολέθρια αποτελέσματά τους. Και θα ζητήσει ταπεινά Συγγνώμη από την κοινωνία στο σύνολό της για την αναστάτωση που προκάλεσαν οι ανερμάτιστοι πειραματισμοί του.

Δεν έχουμε την αυταπάτη ότι μας ξέχασαν. Πήραμε αναστολή.
Όσοι απεργάζονται για τα ταξί σχέδια «τύπου Ραγκούση» ας γνωρίζουν: ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ. ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΜΕ.

ΟΙ ΣΚΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ 

Η 11η Νοεμβρίου 2011 καθίσταται εκ των γεγονότων ημέρα ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μένει να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κεφαλαιοκράτες δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα.
Οι εξελίξεις επίσης εντός των κόλπων της Ε.Ε. ( Ιταλία, Γαλλία, εύθραυστο ευρώ), δύνανται να επιφέρουν απρόσμενα αποτελέσματα.
 Σε κάθε περίπτωση, δική μας έγνοια πρέπει να είναι η διαρκής επαγρύπνηση για διαφύλαξη της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας που σε συνδυασμό με τις προτάσεις μας για αναβάθμιση της λειτουργίας μας και τις απαιτούμενες κοινωνικές συμμαχίες, θα στοχεύει στην ανατροπή, με κινηματικούς όρους, κακόβουλων προθέσεων της εκάστοτε εξουσίας.

Στον νέο Υπουργό Μεταφορών κ. Βορίδη ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ προσβλέποντας σε εποικοδομητική συνεργασία.

Τέλος, νοιώθουμε την ανάγκη δημοσίως να συγχαρούμε τον συμπολίτη μας Υφυπουργό Εργασίας Γιάννη Κουτσούκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του ένας ακόμη Πρωθυπουργός.



                                                                        Για το Δ.Σ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Λουκόπουλος                                                                                Διαμαντής Γιατράς

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ»

                    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ» Λυκούργου 61 ΣΠΑΡΤΗ Τηλ/ Fax : 27310 83608 Website: http://spartitaxi.blogspot.com/ Ε - mail : taxi . sparti @ gmail . com Κιν. 6937-134229/ 6974-314388                                                     Σπάρτη 2 2 Φεβρουαρίου 201 2                               Αρ. Πρωτ.: 08 Προς προς τον Υπουργό Εργασίας  & Κοινωνικής Ασφάλισης   κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη Κοινοποίηση: ·         Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη ·         Οργανισμό Ασφαλίσεων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Α.Ε.) ·         Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) ·         Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας ·         Περιφερειακά Συμβούλια και Σωματεί

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει. Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΙΩΝ Ν ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Ταξί και Αγοραίων Ν. Κορινθίας ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου ΠΡΟΕΔΡΟΣ           ΚΟΡΔΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΔ. ΓΡΑΜ.            ΞΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ                 ΚΩΤΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΗ                     ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ