Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rally με ταξι;

Στο Rally Akropolis 2017 το Δίκτυο Ταξί 18300 είναι βασικός χορηγός του πληρώματος με
οδηγό τον Παπαδημητρίου Αγγελο και συνοδηγό τον Γεωργαντά Νίκο. Το Rally θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία στις 2, 3, 4 Ιουνίου 2017.
Το Service Park θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου,  στο εκθεσιακό κέντρο Λαμίας. Θα υπάρξουν δώδεκα ειδικές χωμάτινες διαδρομές.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του  Ραλλυ Ακρόπολης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

Στέγαστρο στην πιάτσα Καλαμια

Το νεο  στέγαστρο στην πιάτσα Καλάμια στην Κορινθο είναι επιτέλους έτοιμο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όποιον εβαλε ενα μικρο λιθαρακι για να πραγματοποιηθεί καθως και τον Δήμο Κορίνθου. Ελπίζουμε η συνεργασία με τον Δήμο Κορίνθου να συνεχιστεί, ανεξάρτητα από το αποτελέσματά των εκλογών και η νεα Αρχή που θα εκλεγεί να πραγματοποιήσει και αλλα τέτοια έργα που ομορφαίνουν την πόλη και αναβαθμίζουν τον χώρο εργασίας μας.