Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

και απελευθέρωση και κάλυψη των απαιτήσεων του κλάδου

πηγή Πρώτο ΘΕΜΑ


Μέσα στις επόμενες μέρες το υπουργείο Υποδομών αναμένεται να παρουσιάσει τη τελική πρόταση για την ρύθμιση του επαγγέλματος, η οποία θα συζητηθεί αντίστοιχα και με τους εκπροσώπους της Τρόικας πριν πάρει το δρόμο για το υπουργικό συμβούλιο και στην συνέχεια για τη βουλή.


Τα κριτήρια με τα οποία θα χορηγούνται στο μέλλον οι άδειες αλλά και η δυνατότητα να μπορούν οι επαγγελματίες να τις μεταβιβάζουν είναι από τα κυριότερα σημεία του προσχεδίου που έχει εκπονήσει ο νέος υπουργός Υποδομών.  
«Η απελευθέρωση δεν αποτελεί υποχρέωσή μας εκ του Κοινοτικού Δικαίου. Αποτελεί όμως πλέον, μετά από την 5η επικαιροποίηση του μνημονίου υποχρέωσή μας στο πλαίσιο της εποπτείας, στην οποία βρίσκεται η χώρα. Ναι, μιλάμε για ένα άνοιγμα επαγγέλματος, πλην όμως, το άνοιγμα αυτό θα γίνει με απόλυτο σεβασμό σε συγκοινωνιακά και περιβαλλοντικά κριτήρια» δήλωσε την Δευτέρα το βράδυ ο κ. Βορίδης αμέσως μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την παρουσίαση της τελικής ρύθμισης.


διαβάστε το πλήρες αρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου