Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΜΑΘΗΤΏΝ ΜΕ ΤΑΞΊ

πηγή permisospress.blogspot.gr

Πόλεμος ξέσπασε το τελευταίο εικοσιτετράωρο μεταξύ των ιδιοκτητών ταξί Λιβαδειάς και της δημοτικής αρχής, με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. να αναλάβει το ΚΤΕΛ τη μεταφορά των μαθητών, αφαιρώντας τα δρομολόγια από τα ταξί. Η απόφαση πάρθηκε στο τέλος της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δ.Σ. όπου συζητήθηκε το θέμα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Την εισήγηση έκανε ο γ.γ. του Δήμου Λεβαδέων Β. Παπαδόπουλος και το σώμα «ανυποψίαστο» έδωσε την έγκριση του, ώστε να προχωρήσει ο δήμαρχος Ν. Παπαγγελής στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης με το ΚΤΕΛ. Το πρωί, οι αυτοκινητιστές, με έκπληξη ,διαπίστωσαν ότι το ΚΤΕΛ μετέφερε μαθητές χωρίς να έχει υπογραφεί η σύμβαση. Έκπληκτοι όμως είναι και δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν την έγκριση τους, αλλά δεν γνώριζαν ότι η πρόταση που αφορούσε στην ανάπτυξη «δημοτικής συγκοινωνίας», θα απέκλειε τα ταξί από τα μαθητικά δρομολόγια.
Η συνέχεια αναμένεται το πρωί της Παρασκευής, όταν οι αυτοκινητιστές θα επισκεφθούν το δήμαρχο. Ήδη έχουν ζητήσει τη συμβουλή νομικού, ώστε εάν χρειασθεί να προσφύγουν και δικαστικά κατά παντός υπευθύνου.
Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς ήταν από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα, που δεν είχε υπογράψει σύμβαση για τη μεταφορά των μαθητών, κρίνοντας την οικονομικά ασύμφορη.
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των ταξί, εάν προχωρήσει η σύμβαση 60 περίπου οικογένειες σε όλη την περιφέρεια Λιβαδειάς, θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

δείτε το πλήρες άρθρο εδώ
siriosfm.grpermisospress 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE