Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

πηγή ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr

Πάνω από τρία χρόνια θα κρατήσει η κρίση, πιστεύουν εννέα στους δέκα πολίτες
Μια δημοσκόπηση - έκπληξη στις τάξεις των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή και συζητούν με χιλιάδες πολίτες, παρουσιάζει σήμερα η «ΗτΣ». Τη δημοσκόπηση διενήργησε το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την επίβλεψη του καθηγητή, Επ. Πανά.
Τα αποτελέσματα της έρευνας που αφορά στην οικονομική κρίση και στα προβλήματα του κλάδου των ταξί, αποτελούν μια αβίαστη και ανόθευτη αποτύπωση της κατάστασης που βιώνουν οι Ελληνες.
Οι ταξιτζήδες που οδηγούν 13 ώρες την ημέρα. Με ένα υποθετικό μέσο όρο επτά κούρσες καθημερινά με μόνο έναν επιβάτη, τα 2.000 ταξί θα έχουν τουλάχιστον 14.000 επικοινωνίες με τους επιβάτες την ημέρα.
Ετσι, τα αισθήματα που βιώνουν οι πελάτες περνούν στους οδηγούς οι οποίοι και εκφράζονται μέσω της δημοσκόπησης. Καταγράφοντας τις απόψεις των επαγγελματιών οδηγών ταξί και των ιδιοκτητών ουσιαστικά σκιαγραφείται ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδω

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE