Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιφερειακή συνδιάσκεψη ταξί στην Τρίπολη

πηγή taxitripolis.wordpress.com

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων της Ομοσπονδίας Ταξί Ελλάδας που σκοπό είχε τη συζήτηση και ενημέρωση των ιδιοκτητών ταξί, σχετικά με την πορεία του κλάδου, στο μέλλον.
Την Παρασκευή στην Αθήνα θα παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία.
Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη (11.12.2012) στην Τρίπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος ο οποίος έκανε μια γρήγορη αναφορά στις περσινές πετυχημένες δράσεις τους και επισήμανε ότι σκοπός από δω και πέρα θα πρέπει να είναι η ανασυγκρότηση του κλάδου.
Μίλησε για την απόγνωση που έχει οδηγηθεί ο Έλληνας πολίτης στις μέρες μας και το κλείσιμο των επιχειρήσεων, μια πραγματικότητα που δεν αφήνει αδιάφορους τους ιδιοκτήτες ταξί, μιας και οι πολίτες αυτοί είναι στην ουσία οι πελάτες τους. Τόνισε ότι κανένα κόμμα δεν θα δώσει καμία λύση και ότι όλα αυτά οδηγούν στο καθεστώς των καρτέλ με μισθούς Πακιστάν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE