Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο μέτωπο ανοίγει ο Ραγκούσης,με τους φορτηγατζήδες αυτή τη φορά.Μετά τα ταξί, επόμενος στόχος είναι τα φορτηγά. Θύμα του υπουργού μεταφορών Γιάννη Ραγκούση αυτή τη φορά ο νόμος Ρέππα για την απελευθέρωση των οδικών μεταφορών. Ο υπουργός τον καταργεί με το έτσι θέλω. Στη συνάντηση που είχε με τους εκρποσώπους της ομοσπονδίας των φορτηγατζήδων τους ανακοίνωσε πως η μεταβατική περίοδος για την απόσβεση των αδειών τους τελειώνει στις 31/12/2011 και όχι στις 30/6/2013 όπως προβλεπόταν στον νόμο. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε , ο Ραγκούσης ανοίγει νέο μέτωπο και με τους φορτηγατζήδες και όπως το πάει σε λίγο καιρό αφού δεν θα υπάρχει δημόσιο μέσω μεταφοράς ή ταξι,δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε με τα αυτοκίνητά μας στη δουλειά μας αφού οι φορτηγατζήδες θα έχουν κλείσει τους δρόμους.

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φωνές στους κόλπους των αυτοκινητιστών για απεργία διαρκείας, δημιουργώντας, όπως είχε συμβεί πριν ένα χρόνο, παράλυση στην αγορά σε καύσιμα αλλά και βασικά είδη διατροφής. 
 
πηγη Γιαννης Στεφανης
http://korinthostv.blogspot.com/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE