Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΙΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΘΡΑΚΗΣ 1( ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΟΘΕΗ) ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. 27410 24844 ΦΑΞ. 2741026900  e-mail: taxi.korinthias@gmail.com 

                                               
Κόρινθος   17/010/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ  ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  ΕΡΜΟΥ 2 ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ.
Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας         Κορδώσης Ιωάννης                                Γκρούτσης Δημήτριος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE