Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκάλυψη - σοκ από τρόικα για Ραγκούση και ταξί!

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν  ότι στην πρόσφατη συνάντηση του Ραγκούση με το τεχνικό  κλιμάκιο της τρόικας  ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά των εταίρων  - δανειστών   ότι δεν τίθεται ζήτημα  απελευθέρωσης των ταξί καθώς βάσει της κοινοτικής οδηγίας  123  τα ταξί , οι αστικές συγκοινωνίες  και τα ασθενοφόρα εξαιρούνται της σχετικής ρύθμισης.
 Το χειρότερο για τον Ραγκούση είναι ότι ο  ίδιος, ως υπουργός Εσωτερικών τον Μάιο του  2010 με τον  νόμο  3844/2010  υπέγραψε την ενσωμάτωση της συγκεκριμένης οδηγίας στο εθνικό δίκαιο! Αυτό  του το επεσήμαναν οι δύο γυναίκες που  συμμετέχουν στο τεχνικό  κλιμάκιο αφήνοντας τον  … παγωτό! «Εμείς τα  λέμε καιρό  ότι    ο μοναδικός σκοπός του υπουργού  είναι να εξοντώσει τον κλάδο και να ανοίξει διάπλατα  την πόρτα  στα καρτέλ»  ανέφερε στο parapolitika.gr  ο  Θύμιος Λυμπερόπουλος  μόλις κλήθηκε να σχολιάσει  την  πληροφορία που κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων τα τελευταία εικοσιτετράωρα.  
Πηγή Ρarapolitika.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE