Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Κατεβαίνουν σε απεργία διαμαρτυρόμενοι για το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο


 πηγή VORIA.gr


Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, από τις 5 το πρωί έως τις 5 το πρωί του Σαββάτου, οι ιδιοκτήτες ταξί, διαμαρτυρόμενοι για το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο.

Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «ο Ερμής», σημειώνει ότι το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Παρασκευή και την ακαμψία που παρουσιάζουν οι αρμόδιοι στο θέμα των ασφαλιστικών εισφορών και των ρυθμίσεων είναι το επιστέγασμα για την οικονομική θανάτωση του λαού.

Η εφαρμοσμένη πολιτική των τελευταίων ετών δεν αφήνει στο διάβα της απολύτως τίποτε όρθιο. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής ουδόλως εξυπηρετούν την ανάταση της οικονομίας της χώρας, απεναντίας συρρικνώνουν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του κράτους, δείχνοντας μάλιστα οι αρμόδιοι να μην το αντιλαμβάνονται», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Είναι ολοφάνερο ότι οι εκπρόσωποι αυτής της πολιτικής εντός και εκτός συνόρων με εργαλεία όπως τα μνημόνια και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στοχεύουν στην εξαθλίωση και την εξαφάνιση των ασθενέστερων», προσθέτει.

Παράλληλα, το Σωματείο καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ταξί μαζί με τα αυτοκίνητά τους να συγκεντρωθούν στην Ψελλού με Β. Όλγας στις 10 το πρωί της Παρασκευής για να την πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση, καλούνται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί και συνταξιούχοι σε μία πανστρατιά, με ενωμένη φωνή, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, να αντιδράσουν στην φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου