Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατεβαίνουν σε απεργία διαμαρτυρόμενοι για το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο


 πηγή VORIA.gr


Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, από τις 5 το πρωί έως τις 5 το πρωί του Σαββάτου, οι ιδιοκτήτες ταξί, διαμαρτυρόμενοι για το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο.

Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «ο Ερμής», σημειώνει ότι το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Παρασκευή και την ακαμψία που παρουσιάζουν οι αρμόδιοι στο θέμα των ασφαλιστικών εισφορών και των ρυθμίσεων είναι το επιστέγασμα για την οικονομική θανάτωση του λαού.

Η εφαρμοσμένη πολιτική των τελευταίων ετών δεν αφήνει στο διάβα της απολύτως τίποτε όρθιο. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής ουδόλως εξυπηρετούν την ανάταση της οικονομίας της χώρας, απεναντίας συρρικνώνουν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του κράτους, δείχνοντας μάλιστα οι αρμόδιοι να μην το αντιλαμβάνονται», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Είναι ολοφάνερο ότι οι εκπρόσωποι αυτής της πολιτικής εντός και εκτός συνόρων με εργαλεία όπως τα μνημόνια και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στοχεύουν στην εξαθλίωση και την εξαφάνιση των ασθενέστερων», προσθέτει.

Παράλληλα, το Σωματείο καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ταξί μαζί με τα αυτοκίνητά τους να συγκεντρωθούν στην Ψελλού με Β. Όλγας στις 10 το πρωί της Παρασκευής για να την πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση, καλούνται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί και συνταξιούχοι σε μία πανστρατιά, με ενωμένη φωνή, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, να αντιδράσουν στην φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE