Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΠΡΟΣ
MME
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ  & ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙ  ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η Οικονομική κατάσταση καθημερινά
χειροτερεύει και δυστυχώς οι άνεργοι είναι πλέον περισσότεροι από αυτούς που εργάζονται .
Τα λουκέτα στον ιδιωτικό τομέα καθημερινά πέφτουν βροχή  και όλοι μαζί υποφέρουμε  και έχουμε φτάσει στο αδιέξοδο και την απελπισία.
Συμμεριζόμαστε πλήρως όλους τους κλάδους των εργαζομένων που απεργούν  στηρίζουμε τον αγώνα τους που είναι αγώνας αντίστασης των εργαζομένων απέναντι  στην ΤΡΟΙΚΑ ,  και σε όλους όσοι ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.
Ο κλάδος των ταξί στηρίζει την πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 20/2/13  , δεν θα συμμετέχει σε αυτήν την απεργία   και παραμένουμε έτοιμοι με σφιγμένα τα δόντια και όσα αποθέματα δύναμης και ψυχικής αντοχής μας έχουν απομείνει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE