Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πατρα: ξεπούλημα ταξί για χρέη σε ΟΑΕΕ και ΕΦΟΡΙΑ

"Το πουλάμε για να μη μπούμε φυλακή" λέει ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί Αχαΐας Παναγιώτης Σκέντζος. Όπως αναφέρει πάνω από το 70% του κλάδου έχει φτάσει να χρωστά στο ΤΕΒΕ και την εφορία από 3.000 έως 40.000 ευρώ όπως αναφέρει το dete.gr
Προ ημερών ιδιοκτήτης ταξί που όφειλε 32.000 ευρώ πούλησε το ταξί του 40.000 ευρώ. Την ίδια ώρα άνθρωποι που περνούν καθημερινά ώρες στο τιμόνι μιλούν για πολύ δύσκολες καταστάσεις.
"Κάνω υπομονή μέχρι να βρω αγοραστή. Θα το δώσω όσο - όσο. Δεν αντ'εχω άλλο. Το ψυχολογικό και μόνο με έχει γονατίσει", λέει.
"Δεν περιμέναμε και πολλά. Να φανταστείτε βλέπουμε ανθρώπους να έρχονται στην Πάτρα με τα πόδια από τα Ζαρουχλέικα και την Αγυιά.Ούτε λεωφορείο δεν παίρνουν. Και είναι πολλοί αυτοί πιστέψτε μας", αναφέρει άλλος αυτοκινητιστής.
O κλάδος κατέβαλε προσπάθειες με στόχο την ανάκαμψη, όπως με την καθιέρωση της μονής ταρίφας σε όλο το οδικό δίκτυο του διευρυμένου Δήμου Πατρέων, ωστόσο ούτε αυτό βοηθησε

Πηγή newsbomd.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE