Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

24ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ

Έναν ακόμη πονοκέφαλο επιφύλασσε στον κλάδο των ταξί  ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Με τη γνωστή συνταγή του απόλυτου αιφνιδιασμού, το υπουργείο ενημέρωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ότι στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση την ερχόμενη Τετάρτη περιέχεται άρθρο που ουσιαστικά αφαιρεί μέρος του μεταφορικού μας έργου.
Είναι απορίας άξιο αυτό που προσπαθεί να κάνει ο κ. Χατζηδάκης.  Μόνο ο ίδιος γνωρίζει πως και γιατί μέσα σε μια παράγραφο  ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του τουριστικού κλάδου δηλαδή του ΣΕΤΕ  να νομιμοποιηθεί δηλαδή η υποκλοπή του μεταφορικού μας έργου.
 
 Αυτοί οι άνθρωποι ( ΣΕΤΕ) παρακάμπτοντας την κυβέρνηση σχεδίασαν και συνεχίζουν  να σχεδιάζουν  με την τρόικα το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών μέτρων που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό  είναι η μεγαλύτερη αιτία του κακού.
Σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.
Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου  στις 5 το πρωί  ξεκινάμε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες , ξαναβγαίνουμε στους δρόμους κι ο Θεός …των τουριστικών χορηγών ας βάλει το χέρι του.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE