Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ‘’ ΑΓ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ‘’


Ναύπακτος 07/11/2012

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Ι.Ε.Α.Τ.Α της 05/11/12 η Τρόϊκα υιοθέτησε το Νόμο 4070/2012 και ψήφισε το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Αυτό ακριβώς αποδεικνύει περίτρανα, ότι δεν ήταν εντολή της Τρόϊκα, αλλά εντολή του Σ.Ε.Τ.Ε. κλπ, και είχε επιβληθεί στους εγχώριους υπαλλήλους της τότε (ΠΑΣΟΚ κ.α) με την εντολή να εκτελεστεί. Και βεβαίως εκτελέστηκε.
Ένα χρόνο μετά, συγκεκριμένα 14 μήνες ακριβώς, με αλλαγή κυβερνήσεως (σύστημα τρι-ολέ) που η μεγάλη της πλειοψηφία της ήταν κατά του Νόμου αυτού (Ν.Δ) και ήταν δίπλα μας στις κινητοποιήσεις του κλάδου, χρησιμοποιείται σαν δεδομένη εντολή της Τρόϊκα, για να μην αποκαλύπτονται τα αφεντικά τους...! Κατά τα λεγόμενά τους σήμερα, η Τρόϊκα ... γελάει με τα τερτίπια αυτά, λέγοντας η ίδια ότι γίνεται σπέκουλα των Ελλήνων κυβερνώντων (το τρι-ολέ που λέγαμε ανωτέρω! ) προς τον Ελληνικό λαό, παρουσιάζοντας πολλά “θέλω” δικά τους ως απαίτηση δήθεν της Τρόϊκα ... ! Προς όφελος καταφανώς του Σ.Ε.Τ.Ε και λοιπών εντολέων, που αυτοί μας κυβερνούν και θέλουν να αφανίσουν το επάγγελμά μας που είναι πληρωμένο με αίμα ρε κ...λες !


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΧΤΎΠΗΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ ΜΠΑΝΙΆΣ ΘΩΜΆΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE