Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΕΙΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ 20/11/12

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κυβέρνηση αιφνιδιαστικά και με γρήγορους ρυθμούς προχώρησε στην ψήφιση του Νόμου και την έκδοση Υπουργικής απόφασης  για την ικανοποίηση αιτημάτων του Τουριστικού Κλάδου και των επιχειρήσεων που εμπλέκονται στον Τουρισμό, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που φέρουν στο εισόδημα και το επάγγελμά  μας .
Ο κλάδος μας έχει και την επιθυμία και την δυναμική και κυρίως την λογική  να αντιδράσει την κατάλληλη χρονική στιγμή. για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του, ενάντια σε κάθε ΣΕΤΕ ,σε κάθε HATTA ,σε κάθε ΤΡΟΙΚΑ ,που πολεμούν καθημερινά κάθε υγιή κύτταρο της Ελληνικής Κοινωνίας.
Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΙΑΤΑ  σήμερα 20/11/12   αποφάσισε:
1)      Την έκτακτη σύσκεψη εντός των προσεχών ημερών ,Προεδρείου και Συνδυασμών για την οριστικοποίηση-εισήγηση θέσεων και προτάσεων για την αναδιοργάνωση του κλάδου, ώστε να μπορεί να σταθεί και να επιβιώσει σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία .
2)      Η εισήγηση αυτή σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, θα τεθεί σε συζήτηση στα Περιφερειακά Συμβούλια από το Προεδρείο με την συμμετοχή μελών ,διοίκησης ,στελεχών και συναδέλφων .
3)      Με την ολοκλήρωση των Περιφερειακών Συνδιασκέψεων – Συμβουλίων θα  διαμορφωθεί το τελικό κείμενο εισήγησης που θα τεθεί υπόψη της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE