Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστολή προς τους Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά Υπουργό Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέα Ανδρεάδη Πρόεδρο του HATTA κ. Γιώργο Τελώνη Κοινοποίηση : Προς τα ΜΜΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΟΕΙΑΤΑ

Αθήνα 15-11-2012


Θέμα :  Η συνεργασία Τρόικας-Επιχειρηματιών εξοντώνει την κοινωνία


Αγαπητοί κύριοι


Αποδείχτηκε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι έχετε τη δυνατότητα να επηρεάζετε την Τρόικα και να επιβάλλετε ποινές εκτέλεσης για όποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλετε. Γνωρίζουμε ότι , την ίδια ώρα που οι αυτοκινητιστές ταξί δίνουν αγώνα επιβίωσης, εσείς πανηγυρίζετε αφού εξασφαλίσατε και το παντεσπάνι σας.


Κύριε Ανδρεάδη, κύριε Βασιλάκη, κύριε Τελώνη οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όταν ο μισός κλάδος θα εργάζεται, ο άλλος μισός θα είναι έξω από τις επιχειρήσεις σας ελέγχοντας τη νομιμότητα του  -κλεμμένου μας – έργου σας και απαιτώντας συσσίτιο για μας και τις οικογένειές μας.


Αν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί, μπορείτε να ζητήσετε από τους προστάτες σας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωστή Χατζηδάκη να στείλει τα ΜΑΤ για να μας εκτελέσουν και κυριολεκτικά. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε και τα έξοδα της κηδείας μας, αλλά μπροστά στο παντεσπάνι που σας χάρισε η κυβέρνηση αυτά τα έξοδα είναι μηδαμινά.


Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην σας χαλάει χατίρι και αφού οι επιθυμίες σας είναι διαταγή γι αυτήν (την κυβέρνηση) ας αναλάβει και την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE