Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΕΙΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΠΡΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΑΘΗΝΑ 5/11/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ της ΠΟΕΙΑΤΑ  σε έκτακτη συνεδρίαση του, εξέτασε το θέμα που αιφνιδιαστικά έχει προκύψει  σχετικά με την απελευθέρωση του μεταφορικού μας  έργου μέσα από την εκμίσθωση Ε.Ι.Χ αυτοκινήτων μετά οδηγού από γραφεία ενοικιάσεις αυτοκινήτων , τουριστικά γραφεία  και ξενοδοχειακές μονάδες.
Μετά την συζήτηση των νέων δεδομένων αποφασίστηκε η συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων αρχικά μέχρι και την Πέμπτη , με βασικό αίτημα να αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο από το νομοσχέδιο αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού με το Ν.4070 που υιοθέτησε η ΤΡΟΙΚΑ και ψήφισε το Ελληνικό Κοινοβούλιο άνοιξε περαιτέρω το επάγγελμα μας .
Συνεκτιμώντας τον απεργιακό αγώνα του 2011 και τα αποτελέσματα που είχε φέρει πιστεύοντας και στο δίκαιο του αιτήματος μας καλούμε όλους τους συναδέλφους της χώρας και τα Διοικητικά τους Συμβούλια την Τρίτη 6/11/12 να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά τόπους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γενικότερα μέτρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό.
Τέλος καλούμε τα Διοικητικά  Συμβούλια των σωματείων την Τετάρτη 7/11/12 να οργανώσουν κατά τα πρότυπα του 2011 την μετάβαση των μελών τους στην μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας, στην Πλατεία Κοραή στις 16:00 μμ, όπου οργανωμένα θα μεταβούμε στην Πλατεία Συντάγματος για να ενώσουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους απεργούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει.
Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας ΕΔΩ
Please visit our new site HERE