Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΜΕ
14/12/2011

Δηλώσεις του Υπουργού ΥΠ.ΜΕ.ΔΙ. κ. Μ. Βορίδη μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της τρόικας

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ήταν μία διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση πάνω στα ζητήματα της τηρήσεως των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας σε ό,τι αφορά το υπουργείο Υποδομών. Η συζήτηση αυτή διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και νομίζω ότι τα αποτελέσματά της θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες. Οφείλω να επισημάνω για όσους σπεύδουν να υπομνήσουν ποια είναι ακριβώς η διεθνής υποχρέωση της χώρας, προτρέχοντας και προκαταλαμβάνοντας το τί πραγματικά περιέχεται στο μνημόνιο υποχρεώσεων, θα τους έλεγα να περιμένουν, να μην βιάζονται και είναι προφανές ότι οι ρυθμίσεις που θα γίνουν θα είναι σταθμισμένες και ορθολογικές».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Εννοείτε τον κ. Ραγκούση»;
M.ΒΟΡΙΔΗΣ: «Δεν θέλω να ονοματίσω. Είναι διάφοροι που προτρέχουν να ερμηνεύσουν. Λέω λοιπόν: Να μην προτρέχουν. Θα υπάρξουν συγκεκριμένες και ορθολογικές ρυθμίσεις».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Σας ικανοποίησε η συνάντηση με την Τρόικα»;
M.ΒΟΡΙΔΗΣ: «Απολύτως».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχει περίπτωση να παραιτηθείτε, όπως είχατε αφήσει νωρίτερα να εννοηθεί, αν δεν πάνε καλά οι συζητήσεις με την τρόικα; Σε ποιο στάδιο είμαστε αυτή τη στιγμή»;
M.ΒΟΡΙΔΗΣ: «Εκείνο το οποίο είπα είναι ότι δεν πρόκειται να πράξω κάτι, το οποίο είναι αντίθετο στη συνείδησή μου. Και αυτή τη στιγμή είναι προφανές ότι δεν πράττω κάτι αντίθετο στην συνείδησή μου».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Θα ισχύσει το νομοσχέδιο Ραγκούση και θα υπάρξουν αλλαγές»;
M.ΒΟΡΙΔΗΣ: «Δεν υπάρχει κανένα νομοσχέδιο Ραγκούση».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Είπατε ναι στα πληθυσμιακά κριτήρια; Συμφωνήσατε σ’ αυτό»;
M.ΒΟΡΙΔΗΣ: «Είπαμε ότι θα υπάρξει απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί με ορθολογικά κριτήρια, που θα σέβονται το υπέρτερο δημόσιο συμφέρον. Τις λεπτομέρειες θα τις δούμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα βραδυπορήσουμε, δεν θα χάσουμε λεπτό σ’ αυτό που πρέπει να γίνει».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Δηλαδή, θα παραμείνετε υπουργός»;
ΒΟΡΙΔΗΣ: «Ελπίζω, αν το θέλει ο κ. Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού. Απ’ αυτούς εξαρτάται». Επαναλαμβάνω: Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω κάτι αντίθετο στην συνείδησή μου. Αυτά που θα κάνω θα είναι σύμφωνα με την συνείδησή μου και αυτά που θεωρώ ορθά για την πατρίδα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ»

                    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ» Λυκούργου 61 ΣΠΑΡΤΗ Τηλ/ Fax : 27310 83608 Website: http://spartitaxi.blogspot.com/ Ε - mail : taxi . sparti @ gmail . com Κιν. 6937-134229/ 6974-314388                                                     Σπάρτη 2 2 Φεβρουαρίου 201 2                               Αρ. Πρωτ.: 08 Προς προς τον Υπουργό Εργασίας  & Κοινωνικής Ασφάλισης   κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη Κοινοποίηση: ·         Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη ·         Οργανισμό Ασφαλίσεων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) ·         Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Α.Ε.) ·         Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) ·         Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας ·         Περιφερειακά Συμβούλια και Σωματεί

Διέλευση με πλοίο απο τον Ισθμό

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι το στολίδι της περιοχής μας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται τον δουν,  κυρίως απο την παλιά γέφυρα που βρίσκεται στο κέντρο της διώρυγας. Ένα ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο, που δείχνει την διέλευση ενός εμπορικού πλοίου διαμέσου της διώρυγας, δίνοντας μία εικόνα του Ισθμού που μικρό ποσοστό των επισκεπτών έχει την τύχη να δει. Δείτε το βίντεο εδώ

ΝΕΟ WEBSITE ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο νέο site μας  ΕΔΩ Please visit our new site HERE http://www.radiotaxi-korinthou.gr/el/radiotaxi-taxi-korinthos-korinthou