Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Όπισθεν για την απελευθέρωση των αδειών ταξί

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ. ΒΟΡΙΔΗΣ

Όπισθεν για την απελευθέρωση των αδειών ταξί

·        "Δεν πρόκειται να έρθει κάτι σαν αυτό που είχε προσπαθήσει να φέρει ο κ. Ραγκούσης. Δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση. Δεν υπάρχει επομένως και κανένα πρόβλημα", δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5".
·        "Κινούμαστε προς μία απελευθέρωση που λαμβάνει υπόψη της περιβαλλοντικά και συγκοινωνιακά κριτήρια. Βεβαίως και δεν έχει κανένα νόημα μια απελευθέρωση όπου κανείς να μην μπορεί να πάρει μια άδεια ταξί. Από την άλλη πλευρά, αυτονοήτως δεν έχει κανένα νόημα να πούμε και ότι ο καθένας θα παίρνει όποια άδεια θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει"
·        Υποστήριξε ότι η τρόικα συμφωνεί με τις θέσεις του, καθώς και ότι "ουδέποτε ενδιέφερε την τρόικα το άνοιγμα με τον τρόπο που πρότεινε ο κ. Ραγκούσης".
·        Το φλερτ του ΛΑΟΣ με τους ιδιοκτήτες ταξί συνέχισε ο βουλευτής του κόμματος, Κ. Αϊβαλιώτης, ο οποίος γνωστοοίησε ότι ο υφυπουργός Εργασίας, Γ. Κουτσούκος, τοποθετήθηκε θετικά ως προς την πρόταση του ΛΑΟΣ για άμεση μείωση των εισφορών που πληρώνουν οι ταξιτζήδες στον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ και δεσμεύτηκε να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση μέσα στο α΄ τρίμηνο του 2012.

ΠΗΓΗ
Enet ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου